نشست مشترک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و معاون اجتماعی سپاه فتح استان با محوریت نهضت پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
نشست مشترک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و معاون اجتماعی سپاه فتح استان با محوریت نهضت پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر حجت اله عباسی؛ معاون اجتماعی سپاه فتح استان با اشاره به اجرای نهضت پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی در استان گفت: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به اینکه استانی عشیره ای و قبیله ای است در بسیاری از مناسبت ها چون انتخابات و دفاع مقدس به نسبت جمعیت حائز رتبه اول است.
وی ادامه داد: اما متاسفانه آمارها حاکی از رشد آسیب های اجتماعی در استان بوده که این اتفاق زیبنده نیست و باید اقدامات لازم در این راستا با همکاری همه نهاد ها و سازمان ها صورت پذیرد.
دکتر عباسی با بیان اینکه در پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی همه افراد دخیل هستند، تصریح کرد: همه ادارات و سازمان ها در جهت کنترل آسیب های اجتماعی اقداماتی انجام داده و خواهند داد اما باید این اقدامات در یک قرارگاه و به صورت جمعی با حضور همه ادارات و سازمان ها صورت پذیرد تا تاثیر بهتر و بیشتری داشته باشد.
معاون اجتماعی سپاه فتح استان خاطر نشان کرد: نهضت پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی با حضور جمع کثیری از مسئولین ارشد استانی تشکیل شده و بر اصلاح رفتارهای اجتماعی تمرکز دارد.
وی افزود: همه سازمان ها و ادارات موظف به انجام اقدامات و برگزاری دوره های آموزشی با محوریت های مختلف از جمله مبارزه با فساد اخلاقی، عفاف و حجاب، سواد رسانه ای، کنترل و پیشگیری از نزاع های دسته جمعی، کنترل خشم و .. برای کارکنان خود می باشند.
وی تاکید کرد: عملکرد هر سازمان در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی هر 6 ماه یک بار در هیئت نظارت استان مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
در ادامه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر وظیفه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح جامعه وظیفه آموزش دانشجویان را نیز عهده دار می باشد.
دکتر محمد غلام نژاد افزود: در همین راستا این دانشگاه در ابعاد مختلفی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی چون مبارزه با مواد مخدر، کنترل سلامت روان جامعه، فرزندآوری و کنترل جمعیت و ... بصورت هدفمند اقدامات لازم را انجام میدهد.
وی همچنین با بیان اینکه کاهش آستانه تحمل و تاب آوری افراد یکی از عوامل افزایش آسیب های اجتماعی چون نزاع، قتل و نیز خودکشی در جامعه است، گفت: یکی از اقدامات ما در این راستا جذب کارشناسان سلامت روان، برگزاری دوره های آموزشی و آسیب شناسی است.
دکتر غلام نژاد یکی از بحران های پیش روی کشور را در حوزه جمعیت عنوان کرد و گفت: در دانشگاه قرارگاه جوانی جمعیت را راه اندازی کردیم و اقدامات بسیار زیادی صورت گرفت که همایش "ایران جوان بمان" نیز در همین راستا، هفته آینده برگزار خواهد شد.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در ادامه گفت: برخی از موضوعات در حیطه کاهش آسیب های اجتماعی در دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان ما تعریف شده و اجرا می شوند.
حجت الاسلام مسعود داستار افزود: خوشبختانه میزان مشارکت همکاران ما در دوره های آموزشی همواره بیشتر از ظرفیت اعلام شده است.
وی کنترل آسیب های اجتماعی را یک دغدغه دانست و تصریح کرد: ماموریت گرایی در جهت آموزش و کنترل آسیب ها، تاثیرگذاری بالایی دارد بنابراین باید آسیب شناسی های لازم در هر سازمان صورت پذیرد و بنا به اولویت و با مشارکت سایر نهاد ها و دستگاه های اجرایی در راستای کنترل و پیگیری از آسیب گام برداشته شود./






